|
|
|
|
LEADER |
01993nam a2200421 a 4500 |
001 |
11162 |
003 |
CZ PrNK |
005 |
20210712092200.0 |
007 |
ta |
008 |
080819s2008 xr ah f 001 0 cze |
015 |
|
|
|a cnb001816151
|
020 |
|
|
|a 9788020418470
|
040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|
041 |
1 |
|
|a cze
|h eng
|
044 |
|
|
|a xr
|c CZ
|
080 |
|
|
|a 641/642
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 641/642(091)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (048.8)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a Jídlo :
|b dějiny chuti /
|c editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal]
|
246 |
3 |
0 |
|a Dějiny chuti
|
250 |
|
|
|a 1. české vyd.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Mladá fronta,
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 368 s. :
|b il. (některé barev.), faksim. ;
|c 27 cm
|
501 |
|
|
|a První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle – jeho složkách, přípravě, podávání – od pravěku až do současnosti. Text doprovází hojnost obrazových děl.
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii a rejstřík
|
650 |
0 |
7 |
|a kuchařství
|7 ph115027
|x dějiny
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a dějiny gastronomie
|7 ph484339
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a cookery
|x history
|
650 |
0 |
9 |
|a gastronomy
|x history
|
655 |
|
7 |
|a monografie
|7 fd132842
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a monographs
|
700 |
1 |
|
|a Freedman, Paul H.,
|d 1949-
|7 mzk2008469102
|4 edt
|
765 |
0 |
|
|t Food: the history of taste
|
856 |
4 |
1 |
|u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:cd8aa3c0-d324-11ea-9c41-005056827e52
|y Digitalizovaný dokument
|
910 |
|
|
|a NBG503
|
942 |
|
|
|2 ddc
|c KN
|
999 |
|
|
|d 11162
|
993 |
|
|
|0 0
|1 422060032932
|2 ddc
|4 0
|6 641_000000000000000
|7 0
|9 12865
|b 0
|c 32932
|d 2021-07-12
|e 0
|f DOSP
|g 641
|l DOSP
|r 2022-10-19
|t 5
|w 2021-07-12
|y KN
|z CART
|