Kytky k jídlu v receptech i herbáři /

Kytky k jídlu v receptech i herbáři přináší čtyřicet nových jedlých rostlin a stovku receptů na šedesáti fotografiích. Její členění na čtyři roční období kytkožrouta - brzké jako, pozdní jaro, horké léto a babí léto navazuje na první knihu. Nově je přidáno i období zimy s několika recepty z konzervo...

Celý popis

Hlavní autor: Vlková, Jana
Další autoři: Chytra, Aleksandra, Šefrnová, Vendula, Dvorská, Pavla, 1974-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Jana Vlková, [2018]
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Vaše komentáře